29-американец похарчи над 29 000 долара за операции, за да се превърне в жена. Решението на Тейлър Ванмалсен да смени пола си шокирало съпругата му Сара, която наскоро го дарила с първородна рожба, пише Daily Mail.

Още като малък Телър разбрал, че не е като другите деца.Въпреки това водел нормален живот, оженил се, след което жена му забременяла и го дарила с момиченце.

Самата Сара била наясно с желанието на мъжа си да стане жена още преди двамата да станат семейство.Въпреки това й било много тежко да се примири с факта. Наложило се дори да потърси помощ при психолог, за да се примири с факта, че оттук нататък двамата ще са в „лесбийска“ връзка.   

Трансформацията на американеца започнала преди две години. В момента, в който успял да събере пари, той увеличил гърдите и устните си и отстранил адамовата си ябълка.

„Искам да подскажа на другите транссексуални, че щастливият брак е възможен. След смяната на пола партньорът може да изглежда по-различно, но вътрешно си остава същия човек. Само е малко по-щастлив.

Сега съм истинската Тейлър. Запазих името, което са ми дали родителите ми и което по-рано ненавиждах. Най-смешното е, че много често ми казваха, че то звучи като женско”, разказва американецът, който все още не се е решил да на пълна смяна на пола.