33-годишна манекенка от Бразилия признава, че е пристрастена към пластичната хирургия. Според красавицата, тя вече е похарчила впечатляващите 200 хиляди долара, за да изглежда като Кортни Кардашиян - моделката, бизнесдамата и сестрата на Ким Кардашиян.
Моделката от Playboy Нати Кихара е похарчила наистина огромна сума за пластични операции и изобщо не съжалява за това. Хората, които я виждат, постоянно я смятат за Кортни Кардашиян, което всъщност и винаги е искала.

За да се доближи максимално до идеала си, Нати се е подложила на ринопластика, премахване на мазнини от бузит), повдигане на веждите и, разбира се, филъри за устните, съобщава "Дейли Стар".

Нати се възхищава не само от външния вид на Кардашиян, но и от целия й образ. От начина на живот до естетиката, която тя споделя с феновете си."Аз отдавна съм й фенка и отдавна усещам сходство с нейната личност, начин на живот, отношение към хората и, разбира се, с красотата й. За да изглеждам като нея, претърпях пет операции и много други козметични процедури без оперативни интервенции", споделя Нати КихараВъпреки очевидното си сходство със звездата, Нати не е 100% доволна от резултата. Затова в близко бъдеще тя отново планира да се подложи на операция, веднага щом пандемията от COViD-19 затихне. Тя е сигурна - всяка нова операция я прави все по-привлекателна."Разбира се, получавам комплименти все повече и повече, защото продължавам да подобрявам тялото си. Винаги съм се грижела за себе си, занимавах се със спорт и внимавах с храненето. Но когато започнах да следя живота на Кортни и да приличам на нея, вниманието към мен стана многократно повече", казва още Нати Кихара.Благодарение на външния си вид красавицата придоби значителна слава в социалните мрежи. Над 370 хил. души станаха нейни абонати в Instagram.Те се възхищават на всяка нова публикация на манекенката."Твоето тяло е произведение на изкуството". "Муза, обожавам те, ти си моето вдъхновение", пишат някои от феновете.

Превод и редакция: БЛИЦ


Ето я и самата Кортни Кардашиян: