26-годишна моделка от Лондон участва в телевизионно предаване, в което представители на богатите младежи трябва да живеят с обикновените хора няколко дни, за да разберат техните трудности. Оттогава всичко се обърка за нея.

Джоди Уестън е родена в заможно семейство и никога в живота си не е чувствала лишения. Тя реши да разнообрази ежедневието си и си взе почивка от управлението на салон за красота, за да участва в шоуто. Джоди трябваше да живее със самотна майка. По-късно моделката каза, че за всичко са виновни грешните решения на това момиче, които довели до бедност.


Чувайки това от разглезена според тях блондинка, потребителите на социалните мрежи се ядосаха много. Те отправиха редица обиди, заплахи и пожелания за най-лошото в лични съобщения и в коментари под снимките й.

В началото на годината неизвестен нападател я атакувал на път за вкъщи от клуба. Той я хванал за ханша, оставяйки й синини, и захапал врата й, пише The Sun.


Момичето се разкрещяло и това изплашило изнасилвача. Оттогава Джоди се страхува да ходи вечер вечер сама и дълго време не може да преживее случилото се. Но след думите й за самотната майка, моделите започнаха да пишат, че самата тя е виновна за случилото се, защото носи откровени дрехи и като цяло заслужава подобно нападение.

"Това беше най-грозното нещо, което някога съм получавала в съобщения. Едно е да не харесвам човека от шоуто и да му се скарам за мнението му, но да му пожелая изнасилване... Отвратително и долно е", заяви тя.

Превод: БЛИЦ