Моделката, която обвини в изнасилване известния руски фотограф Игор Василиадис, разкри в детайли своята версия на случилото се. 
На 30 април 22-годишното момиче и фотографът се уговорили да се срещнат. 


На следващия ден красавицата се оплакала, че е станала жертва на сексуално насилие. тя разказва, че след вечерята с фотографа отишла в апартамента му, където той я нападнал. 

Мъжът е задържана на 1 май. Пред разследващите той отрича категорично обвиненията в изнасилване, наричайки случилото се "провокация заради финансов интерес".

Той твърди, че отдавна познавал момичето, но всичко, случило се между двамата било доброволно. 

По думите на самата жертва - тя и Василиадис се познавали от няколко години, той й предложил да я снима като модел, снимките трябвало да станат в неговия дом. Фотосесията минала без никакви проблеми. След известно време моделката сама позвънила на фотографа и му предложила да се видят, обяснявайки, че се чувства самотна и тъжна. Двамата отишли в ресторант, където си поръчали бутилка вино. В един момент на момичето му станало лошо и предложило да си тръгват. Фотографът извикал такси и дал своя адрес.

В апартамента предложил на моделката да пие алкохол, но тя отказала. Тогава започнало и сексуалното издевателство. 

"Изнасилваше ме, не можех да се отбранявам. Слушах го как стене, съблече си дрехите и ме изнасили. Бях прекалено уплашена, зад а се съпротивлявам и нямах възможност да вдигна дори тялото си от леглото", твърди момичето. Пред полицията изнасилената моделка твърди, че след всичко просто се облякла и се прибрала у дома.