Немска моделка, живееща в САЩ, която е претърпяла няколко операции за уголемяване на бюста, сега иска да го намали. Както съобщава "Дейли Стар", момичето твърди, че големите форми пречат на живота ѝ.

26-годишната Ивон Бар преди това е увеличила гърдите си от размер 1 на размер 9. По този начин тя се справяла с комплексите си: била е подигравана заради малките си гърди още от училище.

Като цяло моделката е похарчила 47 хиляди долара за операции. Четири пъти се е подлагала на уголемяване на гърдите, направила си е липосукция, повдигане на задника, поставила си е филъри и ботокс.Сега обаче Бар иска отново да намали гърдите си. Тя вярва, че нейните форми не й позволяват да изгражда взаимоотношения. „Мъжете се отнасят към мен като към забавление и не ме приемат сериозно. Имам чувството, че гърдите ми плашат добрите мъже “, оплаква се моделката.Тя е заявила, че за известно време е имала приятел футболист, но той е отказвал да излиза с нея, тъй като се стеснявал от нейните „фалшиви гърди“.В допълнение, моделката страда от болки в гърба поради огромния обем на своята гръд. Понякога тя не може да стане от леглото цял ден.Ивон Бар събира пари за операцията чрез акаунта си в OnlyFans.

Превод и редакция: БЛИЦ