Потребителите на Reddit обърнаха света с главата надолу, когато намериха снимка на Леми Бюти (истинско име – Салем Куса) на сайт с дрехи с плюс размер. На снимката момичето позира топлес в широки дънки, показвайки на фотографа огромните си бедра и задни части, както и пищна си талия.Потребителите бяха възмутени, че сайтът и самият модел са прекалили с фотошопа, защото е невъзможно да се повярва, че подобни пропорции са възможни в реалния живот, пише Yahoo.

Леми наистина има малко странно съотношение за средностатистическия човек, но в реалния живот изглежда съвсем нормално - съдейки по нейното видео.

Леми наистина има малко странни пропорции за средностатистическия човек, но в реалния живот изглежда съвсем нормално - съдейки по нейното видео.Момичето обикновено постига такъв ефект на снимките с помощта на различни трикове, например ъгли и пози, защото дори на снимка от Reddit, тя силно се навежда напред. Също така подхожда разумно към дрехите, като избира всичко с висока талия или колан, за да подчертае широкия ханш и тясната талия.

Във видеоклиповете си Леми често показва как постига този резултат: върти се пред камерата, демонстрирайки как няколко градуса и успешно удължен крак правят бедрата й по-впечатляващи от тези на Кардашианките. Освен това моделът по всякакъв начин популяризира здравословния начин на живот и любимото си упражнение - всякакви клекове, които, както виждате, водят до изумителни резултати.

Превод: БЛИЦ