Бившата сервитьорка и модел Тарал Уулф заяви пред съда, че холивудският продуцент Харви Уайнстийн  я е изнасилил през 2005 година, съобщава Variety.

Уулф разказа, че представител на Уайнстийн  се е свързал с нея и й е предложил среща с режисьора. Тя предположила, че е поканена на прослушване, но когато пристигнала в офиса му, я накарали да се качи в кола, с която била закарана до апартамента на продуцента.

Там останала насаме с него и Уайнстийн я поканил в спалнята си. След това я хванал за ръката и я сложил на леглото.

„Казах му, че не мога, но той ми отговори, че няма за какво да се притеснявам, защото си е направил вазектомия”, разказа тя, добавяйки, че след това продуцентът я е изнасилил.

 След това заедно с него отишла до офиса му, където смятала, че ще състои събеседването с шефа на кастинга. Обещаното прослушване обаче така и не се състояло. „Просто исках да забравя всичко това, да си представя, че нищо не се е случило и да се върна към работата си”, сподели през сълзи Уулф.

За първи път тя се срещнала с Харви Уайнстийн, докато работела като сервитьорка в Cipriani Soho Upstairs. След като се запознал с нея, продуцентът я хванал за ръката и я повел по стълбата.

Тя предположила, че ще я заведе на по-уединено място, за да й предложи кариера в света на киното. „Той стоеше срещу мен. Казах му, че трябва да се върна на работа, но той ме помоли да изчакам малко. И тогава видях, че мастурбира”, разказа още моделката.

Първоначално се вцепенила от видяното, след това хвърлила по него кърпа и побягнала надолу по стълбите. После помолила колежка да поеме масата му, за да не се сблъсква отново с него.

До този момент Уулф не е казвала нищо за случилото се. Няколко седмици по-късно с нея се свързал представител на Уайнстийн  и й предложил среща с продуцента.

Превод: БЛИЦ