Момиче подари ДНК тест на приятеля си и разруши семейството му. Любопитната история се появи в Reddit.

Младата жена споделя как е решила да подари на любимия си ДНК теста, тъй като 23-годишният младеж предполагал, че може да произхожда от кралски род. Резултатите обаче разкрили страшна семейна тайна и разрушили брака на родителите му.

Според изследването, което си направил, той имал 25-процентно генетично съвпадение с двама души: единия от тях по-млад от него с 20 години, а другият – по-възрастен. Младежът решил да се свърже с предполагаемите си роднини и разбрал, че баща им е учил в университета, който е завършила и майка му. Освен това се оказало, че той прилича страшно много на този мъж.

В крайна сметка, след кратко разследване, младият мъж си изяснил, че хората, чийто генетичен материал съвпада с неговия, действително са негови роднини, а баща им е и негов баща. И че на младини майка му е изневерила на мъжа, когото цял живот е смятал за свой баща.

Разкритията, които без да иска направил, накарали родителите му да се разведат.

Авторката на публикацията признава, че се чувства виновна за случилото се. Въпреки това голяма част от потребителите я подкрепят и призовават да не се укорява за случилото се. „Ти не си виновна. Да не си накарала ти майка му да изневерява! Ядосани са ти, просто защото така им е по-лесно”, пише GaseousConcept.

„Много по-удобно е да обвинява теб, отколкото развратната си майка”, отбелязва LostOrnament.