Майката на две деца, 33-годишната Анна-Мария Швед от Ковънтри, Англия, получи 10 шева на главата. Сега жената се бои да излиза навън от дома си.

След тежката работна седмица в петък Анна по навик отишла в клуба  The Oak Inn. Тя обаче въобще не подозирала, че ще стане обект на внимание на някакъв женкар и неговата агресивна приятелка, когато отишла в тоалетната на заведението да се освежи, пише в. "Сън". 

33-летняя Анне-Марии Швед. Фото © thesun.co.uk

33-годишната Анна-Мария Швед. 

Страстният и любопитен поглед на непознатия бил уловен от неговата ревнива приятелка, Тя, под въздействието на алкохол, се разлютила и тръгнала след Анна-Мария в тоалетната. Минути по-късно от дамската тоалетна се чули викове и трясък. 

Фото © thesun.co.uk

 

Фото © thesun.co.uk

 

Мивките и огледалата в тоалетната били целите изцапани в кръв. На пода лежала жена, а главата ѝ била цялата окървавена, косите и дрехите ѝ също били целите в кръв. Разярената посетителка е трябвало да бъде усмирявана от няколко души. Те разказали, че тя се нахвърлила на Анна, хванала я за косите и започнала да блъска главата ѝ където ѝ попадне. "Дори и този гаден тип да ме е загледал, вината не е моя. Ужасът от онази нощ все още е жив пред очите ми, страх ме е а излизам навън", споделя Анна-Мария Швед.  

Фото © thesun.co.uk

 

Фото © thesun.co.uk

 

Фото © thesun.co.uk

 

Над 20 полицаи пристигнали в клуба, за да овладеят ситуацията. Нападателката е арестувана. Медиците трябвало през целия път до болницата да притискат бинтове към главата на Анна, за да спрат кръвотечението. На пострадалата ѝ били необходими 10 шева. 

След инцидента Анна публикувала страшни снимки в профила си във Фейсбук, за да разкаже цялата история и да покаже до какво води ревността. 

Превод и редакция: БЛИЦ