Има една група жени в Instagram, които получават всичко, но заработвайки си го сами със своите инфлуенсърски способности. Става въпрос за "Богатите баби на Instagram". Това са жени, които въпреки възрастта си, предлагат толкова интересно съдържание, че имат хиляди последователи.

Кои са най-известните, влиятелни и богати баби в Instagram:

Крис Дженър

Няма как да не започнем тази класация с член на клана Кардашиян. Крис има близо 32 млн. последователи в Instagram, а богатството ѝ се оценява на близо 37,5 млн. долара. Основният източник на доходи на 64-годишната Дженър е именно Instagram.

 

Джина Стюърд

Бившият модел на Maxim и Playboy има близо 200 000 последователи в Instagram. Все още продължава да се занимава с мода, има фен страници и е горда, че създава уникално съдържание за социалната мрежа, с което си гарантира завидни доходи.

 

Лесли Максуел

63-годишната жена има тяло на 18-годишна спортистка. Печели над 40 000 долара годишно само от присъствието си в Instagram. Има 165 хил. последователи, но пък са и много, много верни.Алис Васкез

Това е баба на едва 40 години! Има над 30 000 последователи. Занимава се с лайф коуч и е горда да се нарича баба.Гледайте видеото за още интересни факти за известните баби на социалната мрежа: