За американския супермодел Паулина Порижкова възрастта е просто число. През април красавицата отпразнува 56 години, но това не се отрази на любовта й към откровените фотосесии.Паулина сподели в Instagram ярък кадър от Мексико, където позира в мънички бикини, които трудно можеха да се видят на загорялото й стройно тяло. Моделът направи кадър отдалеч и нищо във външния й вид не показваше, че е на почти шейсет години. 

В подписа американката каза, че банският вече е на пет години, но едва сега той се превърнал в нейния любим. „Ето защо пазя всичките си дрехи: Винаги ги харесвам повече след няколко години, когато вече не са на мода“, казва Паулина.

Откровените снимки предизвикаха силни емоции сред абонатите. Те пишат с възхищение, че Паулина изглежда страхотно и мотивира дори младите хора да спортуват. А някои фенове отрекоха всички условности и продължават да наричат ​​56-годишния модел момиче - такова, за което можете само да мечтаете.Сърцето на Паулина, която се раздели с лидера на групата The Cars Рик Окасек през 2017 г., отново не е свободно. През април на церемонията по връчването на Оскар тя обяви връзката си с американския режисьор и сценарист Арън Соркин, пише Daily Mail.

На известната филмова награда се състояла втората среща на двойката. Моделката признава, че новият й избраник, който преди това е спечелил Оскар за най-добър адаптиран сценарий за социалната мрежа, се целувал страхотно.

Превод: БЛИЦ