Слайдерът W395 е снабден с мощни стерео колони.
Sony Ericsson ще предложи на масовия потребител "страхотна музика" с новия слайдър W395 Walkman, съобщава TechNews.bg. Моделът е оборудван с големи и мощни вградени стерео колони, с "разтърсващ бас", по думите на компанията.

W395 улавя пулса на младежкия пазар, казва Алекзандър Кардън, маркетинг мениджър в Sony Ericsson.
Слайдерът позволява на потребителите да споделят музика, снимки и видеоклипове със своите приятели. Звукът може да се усили още повече с HPM-64 слушалки със стерео разширение.

W395 е снабден е със специални бутони за управление на музиката, карта памет 1GB и FM радио. Любимото приложение на Sony Ericcson - TackID - помага на потребителите да открият коя е онази песен, за чието заглавие никога на са сигурни. Функцията PlayNow пък предлага богат избор от съдържание за забавление, което може да се свали чрез телефона – теми, фонове и мелодии за звънене.

Налична е и 2.0-мегапикселова камера за моментни снимки и споделянето им с приятели в блог или посредством Bluetooth. W395 Walkman идва със стерео слушалки с микрофон, които го превръщат в истински музикален плейър. Телефонът предоставя ясен 2.0-инчов екран и поддържа управление на игри чрез движения.

Моделът е съвместим с мрежи GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900. Очаква се на пазара през първото тримесечие в цветове тъмно сиво и червеникаво титанено. Цената все още не е обявена. /БЛИЦ