Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл пак се забърка в скандал, след като беше обвинена, че е крещяла на кралския персонал и се е оплаквала за пари, пише „Daily Mail”.

Твърденията да част от книгата на Валентин Лоу „Придворни: Скритата сила зад короната“, която предстои да излезе на пазара. В откъси от нея, които бяха публикувани в британските медии, се твърди, че по време на Австралия през октомври 2018 г. Меган се оплакала, че не й плащат да се „ръкува с хора и да обикаля“.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

Валентин Лоу също описва отношението на херцогинята на Съсекс към нейния персонал. По думите му тя се държала толкова зле със служителите си, че те буквално се страхували от нея и били подлагани на емоционален тормоз. Човек от персонала разказва пред Лоу, че е преживял ситуация, при която „Меган и Хари ме караха да излизам на всеки 10 минути, за да ми крещят“.

В книгата се твърди още, че Хари и Меган се опитали да огънат правилата на монархията, за да се сдобият с диамантена тиара за сватбата им. След като не успял да издейства украшението за любимата си, Хари се обърнал към баба си кралица Елизабет II, която обаче му отказала и „го поставила на мястото му“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук