В САЩ 28-годишната учителка в средно училище Оливия Сондхейм е правила секс със своя 16-годишен ученик не къде да е, ами в класната стая. Освен това същото се е случвало и на екскурзии, както и в парка. Както съобщава "Сън", съдът е осъдил жената на една година затвор.
За първи път Оливия се е впуснала в секс със момчето през 2016 г., когато той е бил на 16 години. По-късно сексуалният контакт се повтаря, според студента, до 10 пъти.Младата омъжена учителка е водила ученика в дома си, а в някои случаи сексуалният контакт се е случвал в парка, а и на пътуванията по време на екскурзия. В края на учебната година Сондхейм казала на момчето, че прекратява отношенията им, понеже е решила да се съсредоточи върху брака. След това младата жена се развела.


Оливия Сондхейм на сватбата си

Инцидентът е станал в щата Вашингтон, където позволената възраст за сексуални връзки е 16 години, но спрямо учителите има по-строги правила.В резултат на това, повече от три години след ареста Оливия Сондхейм е осъдена на една година затвор. Освен това й е забранено да контактува с жертвата и да работи с деца.

Превод и редакция: БЛИЦ