Лана Роудс е една от най-успешните порноактриси в света. На едва 23-годишна възраст тя е най-търсената звезда на PornHub. Освен това тя може да се похвали с легион от 8,5 милиона последователи на Instagram и 525 000 абонати на YouTube.

Но пътят към успеха за американската бомба не е лесен. От кратко пребиваване в затвора за непълнолетни до работа като секси сервитьорка, чак накрая тя стига до славата, пише "Дейли Стар".
 



Лана, чието истинско име е Амара Мейпъл, е родена в провинцията Макенри, Илинойс. Като дете тя взема уроци по актьорско майсторство и танцува в мажоретни състави. И въпреки че иска да бъде козметичка, когато е по-млада, тя винаги има интерес и любопитство към индустрията за възрастни.

"Когато бях по-млада, всъщност нямах добър живот. Бях се потопила в телевизионните предавания и филми. Намерих предаване, наречено „Момичета от съседна врата на Плейбой“ и си спомням, че го гледах. Бях обсебена от тях - мислех, че тези момичета са толкова красиви и бляскави и исках да бъда като тях, когато порасна", споделя тя.
 



Докато Лана обмисляла по коя кариерна пътека да поеме, тя се събрала с грешната компания. Жената признава, че е била около хора, които правели „незаконни“ неща, което й е донесло неприятности със закона. 

"На 16 ме изпратиха в затвора. Бях пратена там за пет години, но изкарах само една година… Никога не съм говорила за това, защото изобщо не се гордея", разказа Лана.

Въпреки че се „срамува“, че е прекарала време в затвора за непълнолетни, тя вижда положителния поврат в живота си.
 



„Определено тръгнах по грешния път като юноша. Така че влизането в затвора всъщност вероятно ми спаси живота. Това наистина ме научи много и ме направи по-добър човек, така че изобщо не съжалявам за случилото се", казва Лана.

Лана напуска училище на 16 и започва работа в ресторант, където вечер сервитьорките носят карирани мини поли и чорапи до коляното, докато обслужват клиентите. Докато изпълнява тази роля, тийнейджърката изследва любовта си към актьорството и танците.
Тя също участва в конкурси за красота, преди да се премести в Калифорния, за да продължи кариера в порното, когато става на 18 години.
 



Лана става най-търсената звезда на Pornhub миналата година, събирайки 345 милиона гледания само през 2019 година.

Докато майката на еротичната звезда в началото е малко загрижена относно плановете за кариера на дъщеря си, тя сега я подкрепя. Лана казва, че родителите й „всъщност са много горди” с нея, защото е успяла да постигне финансова независимост. Работата в порното й позволила да закупи къща на 22 г. 
 



Тя също използва славата си в индустрията за възрастни, за да изгради своята онлайн империя. Лана може да се похвали със стотици хиляди последователи и дори си осигури доходоносни спонсорства с Fashion Nova. Освен че работи с марки, тя печели пари от своя YouTube канал. Лана има и онлайн магазин, където продава продукти, включително калъфи за телефони и тениски с лозунги.

Превод: БЛИЦ