Мъж, който прати на жена в интернет снимка на члена си без тя да му я е искала, остана шокиран, след като тя му изпрати обратно снимка на… своя собствен член, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Фей Кинли от Глазгоу е родена като мъж, но се самоопределя като жена. В социалните мрежи описва себе си като „момичето с пениса“.
 


20-годишната студентка си чатела със случаен тип в Туитър, който обаче открил телефона ѝ в интернет и ѝ пратил непоискани снимки на гениталиите си, както доста мъже правят.
 
Вместо да игнорира неприличната снимка, Фей решила да му го върне по неговия начин. Затова му пратила снимки на пениса си.
 


Тя публикува скрийншотове от разговора в Туитър, като прикри неприличните части с кроасан и патладжан. Снимката веднага събра близо 300 000 харесвания.
 
Според нея перверзникът намерил телефона ѝ във Фейсбук. Той започнал разговора като ѝ казал, че е секси, след което пратил мръснишките снимки.
 
Фей веднага му върнала подобна снимка, на което той отговорил: „Какво по дяволите, защо ми пращаш това?“. След което го блокирала.
 


 
По думите на Фей, тази тактика сработила „като магия“.
 
Превод и редакция: БЛИЦ