Миналата седмица британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл хвърлиха бомбата, че иска да напуснат кралското семейство, за да работят за „финансовата си независимост“.

Новината шокира не само целия свят, но и самото британско кралско семейство. За днес кралица Елизабет II насрочи извънредна среща, която трябва да се проведе в кралското имение Сандриган в Норфолк.

На нея трябва да се реши бъдещето на херцозите на Съсекс. Случващото се ще бъде дискутирано между самата кралица, принц Чарлз, принц Уилям и съпругата му Кейт мидърлтън, както и принц Хари, чиято съпругата Меган Маркъл обаче няма да присъства тялом, а ще се включи чрез конферентна връзка от Канада, където е със сина си Арчи.

Меган Маркъл заряза Хари и хукна да си търси работа! Херцогинята преговаря с...Преди дни самият принц Уилям сподели, че повече никога няма да прегърне брат си Хари.

Днес, часове преди провеждането на важната среща, която ще реши до голяма степен бъдещето на британската монархия, синовете на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз, дадоха изненадващо обръщение.

В съвместното си изявление те отрекоха да има какъвто и да било „тормоз“ в случващото се. „Да се твърди това е обидно и потенциално вредно“, става ясно от съвместното им обръщение, което бе публикувано от Бъкингамския дворец.

„В медиите се появиха слухове, че до решението на принц Хари и Меган Маркъл се е стигнало, защото не са се разбирали с принц Уилям и жена му Кейт, но в това няма нищо вярно. Това твърдение е обидно и потенциално вредно за всички“, казва вътрешен човек от Бъкингамския дворец.

Междувременно се появиха папарашки снимки, които показаха как 98-годишният съпругът на кралица Елизабет II – принц Филип, който е херцог на Единбург, бесен напуска с колата си Сандрингам.

По-рано днес пък се появиха фотоси, от които се вижда как Кейт Мидълтън, която сама шофира колата си, пристига в имението, но видимо притеснена.

Кейт Мидълтън подкара колата си, а в нея изненадващо се возеше... СНИМКИ


Какви ще са резултатите от важната кралска семейна среща предстои да разберем.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!