Статуя на Дева Мария, намираща се в дома на аржентинско семейство, отново заплака с кървави сълзи, пише „Дейли мейл”. По думите на собственичката й Розана Фриас, чудото се случва за 38-и път.
 
Поклонници се стичат към дома на Розана, след като статуята на Божията майка заплакала с кървави сълзи. За първи път това се случило през април 2017-а година. От тогава статуята плаче за 38-и път.
Розана разказва, че статуята се разплакала, когато коленичила пред нея, за да й се помоли за здравето на майка си. Жената вярва, че статуята притежава чудотворна сила. Вярваща твърди, че след като се е докоснала до нея, туморът й се разсеял.
 
"Винаги казвам на хората, че зависи от вярата, не от нас, защото ние сами не можем да направим нищо. Ние само отваряме вратите, за да могат хората да влязат тук и да се помолят, а чрез нея Бог да направи чудо”, казва Розана.
 
Все още не е ясна причината, поради която статуята не спира да лее червени сълзи. Може и да не стане, защото госпожа Фриас не позволява на специалистите да я проучват.

Превод: БЛИЦ