Опитвате ли се да четете между редовете? Сексуален експерт сподели знаците, на които трябва да обърнете внимание, ако се опитвате да разберете дали една жена се интересува от вас.

Надя Бокоди има свой канал в YouTube, където се гордее с над 181 000 абонати, пише "Дейли Стар".

Австралийската секс писателка разкри седемте „тайни“ знака, разкриващи, че жената е привлечена от вас, в 11-минутен клип.

Тя казва: „Понякога ние, момичетата, не даваме ясни знаци, когато сме около вас. Така че аз съм тук, за да разпростря някои от тайните, за които може би не сте знаели".

1. Тя "се пооправя" около вас:

Надя увери, че това е нещо, което правят и мъжете, и жените, когато харесват някого.

Секс експертът казва: „Тя може да прави фини неща, за да поддържа външния си вид под контрол, като да оправя косата си, дрехите или стойката си. Ако пък тя не се интересува от вас, няма да полага много усилия".

2. Тя смята, че сте забавен:

Бъдете внимателни с този знак, защото ако някой е забавен, понякога може да изглежда, че човекът е прекалено дружелюбен.

Но Надя каза, че като цяло, ако някой е привлечен от вас, той ще се усмихва и ще се смее повече от обикновено.

Тя обясни: "Ако жената е усмихната и се кикоти, това е добър знак за теб".

3. Тя ви праща специален "поглед":

Ако се опитвате да разберете дали една жена се интересува от вас на обществено място, внимавайте колко пъти ви поглежда.

Надя каза: „Ще ви гледа по-често от обикновено, ако проявя интерес. Мъжете могат да бъдат по-очевидни спрямо погледите, когато те оглеждат, но жените са по-фини и пращат кратки погледи".

4. Тя се извинява, за да ви докосне:

Според Надя това е един от най-очевидните признаци. Като цяло жените ще правят това по доста фин начин, така че трябва да сте отворени и наясно.

Тя добави: „Ако тя ви пипне по ръката или част от облеклото или дори се извинява, за да ви докосне, ще намери причини да осъществи физически контакт.“

5. Тя ви търси:

Друга очевидна улика е дали тя се присъединява към вас. Надя казва, че жените, които ви харесват, ще създадат възможности да говорят с вас.

Така че, ако например говорим за сервитьорка в кафене например, тя ще се погрижи да ви обслужва и ще ви обърне повече внимание отколкото на друг клиент.

6. Тя ви прави много комплименти:

Като цяло, ако една жена ви харесва, тя ще ви прави комплименти доста често.

Надя добави: „Обърнете внимание на това, което тя ви казва, а също така обърнете внимание на това как ви го казва - тоест, говорим за зрителния контакт.“

7. Тя ви изпраща текстове редовно:

И накрая, ако една жена ви изпраща повече съобщения, тогава това означава, че тя вероятно се интересува от вас.

Но не се фиксирайте върху всички тези признаци твърде много, те наистина значат нещо само когато са повече от един.

Превод: БЛИЦ