В САЩ бивша евангелистка проповедничка напусна църквата и започна да се снима в порно, пише New York Post.

35-годишната Никол Мичъл израснала в семейство на баптисти и получила сериозно религиозно възпитание. „Убеждаваха ме, че желанията и тялото ми са греховни и лоши“, разказва тя. Въпреки това, от малка тя си фантазира, че ще стане стриптизьорка.

Мичъл редовно ходела на църква и често задавала въпроси на свещениците. През 2016 г. й предложили да изнася седмична проповед пред енориашите.



Тя с радост се съгласила. „Да бъда на сцената пред хиляди хора е мечтата ми от много години“, обяснява жената.



В същата година Мичъл посетила театрален спектакъл на тема ЛГБТ и осъзнала, че изпитва влечение не само към мъже, но и към жени. След една проповед пред многохилядна аудитория през юли 2017 г. тя решила да напусне църквата. През юни 2019 г. американката се развела, а след това се преместила в Лос Анджелис. 



Мичъл си направила акаунт в сайта OnlyFans, който се ползва с огромна популярност сред порнозвездите и другите секс труженици, и започнала да продава еротичните си снимки и видеа. „Започнах много плахо, публикувах снимки, на които бяха оголени само гърдите ми, но стигнах до момента, в който снимам видеоклипове, базирани на конкретни желания на хората “, казва тя.