Принц Хари и Меган Маркъл продължават да отказват да назоват името на тайния руски милиардер, дал назаем на двойката своето имение в Канада, където те прекараха коледната си ваканция.

За него само е известно, че той прибягва до много противоречиви методи, използвани още от крупни перачи на пари и лица, укриващи данъци в особено голям размер, за да скрие своята самоличност. 

Luxurious getaway: Prince Harry and Meghan Markle spent their first Christmas with baby Archie in Mille Fleurs, $14.1 million waterfront mansion near Victoria, British Columbia. But they have refused to say who offered them the accommodation and whether it was free

Двойката е отказала пред DailyMail.com да разкрие името на мистериозния собственик на супер луксозното имение на фона на твърденията, че става дума за руски милиардер. 

Меган и Хари отмарят във ваканционна крепост, собственост на мистериозен богаташ СНИМКИ

Говорителят на двойката също отрече да разкрие, дали Хари и Меган са платили нещо за своята ваканция. 

Последните разкрития са направени на фона на бомбастичното решение на Хари и Меган да напуснат кралското семейство, за да балансират времето си между Великобритания и Северна Америка. 

Решението си те обявиха, след като прекараха повече от две седмици по Коледа и Нова година в имението на стойност 14 милиона долара на брега на морето близо до канадския град Виктория. 

Британският кралски двор иска да потъне вдън земя от срам заради Меган Маркъл

Петима съседи, бивш колега на имотня брокер, продал имението, и приятел на бившия собственик заявиха пред DailyMail.com, че настоящият собственик е руски бизнесмен. По думите на някои, той е милиардер. 

Luxury property: The French country-inspired mansion was listed by Sotheby's in 2012 and sold in 2014. But its owner's identity and whether he gave Meghan and Harry the property for free remains a mystery

Хари и Меган са се запознали с мистериозния бизнесмен чрез Дейвид Фостър, приятел на собственика. Съпругата на Фостър Катерина МакПий е била съученичка на Маркъл. 

DailyMail.com може да разкрие, че собственикът е прикрил самоличността си, използвайки методи, които скоро ще станат незаконни в Британска Колумбия, защото те са любими на перачите на пари и лицата, укриващи данъци. 

СНИМКАТА на "тримата крале" ли бе последната капка, накарала Хари да избяга?

Богаташът също отказва да се обяви сам на фона на нови законодателни промени в Канадската провинция, които ще направят задължително за собствениците на имоти да се обявяват публично. 

Връзките между милиардера, вероятно руски олигарх, който крие самоличността си, бяха разкрити на фона на очевидната война, която Съсексови водят с британското кралско семейство заради решението им да напуснат британския кралски двор и да бъдат финансово независими. 

Подобни връзки с лице, което прави дори и невъзможното, за да скрие самоличността си, без съмнение, че повдигне сериозни въпроси в начините, по които двойката ще постигне "финансовата си независимост".