Служители на телевизионната компания KREM2 във Вашингтон, САЩ, се оказаха в странна ситуация, поради която могат да получат значителна глоба. 

Водещата на новините, както обикновено, представи метеороложката Мишел Бос, която трябваше да говори за прогнозата за времето. Момичето разстрои публиката, като каза, че хубавото време ще продължи известно време, но не за дълго. Никой обаче не обърна внимание на думите й, пише Lad Bible.Причината за тази разсеяност беше порно, което вървеше зад гърба на Мишел. Момичето явно не бе наясно с драмата, която се разиграва по време на вечерното предаване. Колегите й обаче забелязаха грешката и бързо разгънаха картата на цял екран. Порно с голо момиче, което показва всичките си интимни части, беше излъчено за около 10 секунди. Но това беше достатъчно за скандал. 

В редакцията започнаха да се обаждат възмутени зрители, които видяха клипа 18+ в ефир. Представители на телевизионната компания се извиниха за този пропуск и увериха, че това няма да се повтори. Работят усилено с полицията, която изяснява случилото се. Освен това KREM2 може да получи голяма глоба за показване на порнография на непълнолетни, които по това време може да са били близо до телевизора.

Превод: БЛИЦ