Известната скандална балерина Анастасия Волочкова реши да помогне на мъжа - "единствената любов в живота й",написа самата тя в мрежата.

Любимият е в беда, помогнете кой както може. Именно така може да се тълкува "викът за помощ" на Волочкова. Да разбере човек красавицата, чието име напоследък е свързано със скандали, може, ако не ставаше въпрос за милиардера Сюлейман Керимов, когото френските власти са задържали за неплатени данъци.Вярно, на сенатора му стигат парите да си плати 5 милиона евро, за да излезе под гаранция, но Волочкова продължава да страда, пишат руски медии. Тя смята, че "любовта на живота й" прекалено много е направил за Русия, затова всички са длъжни да му помогнат.

"Драги мои. У когото се е съхранила душата. Въпросът касае за най-голямата любов в моя живот Сюлейман Керимов. Аз никога не съм назовавала името на този човек. Протегнете ръка за подкрепа! Даже в книгата, написана от мен преди 7 години, аз го наричах Господин С... Много любов ни е ни е свързвала в продължение на три години. Всичко беше тайно и скрито.  Защото щастието обича тишината... Така и беше. И беше така красиво! Признавам искрено това, че никого не съм обичала в този живот така, както Сюлейман," изля душата си в Инстаграм Волочкова.

Тя настоява всички заедно да помогнат на екс възлюбления на Анастасия. Самата тя признава, че може да помогне само с молитви.

Превод: БЛИЦ