Принц Андрю бе снимат в имението за 63 милиона паунда на мултимилионера педофил Джефри Епстайн, който миналата седмица се самоуби. Кадрите са отпреди 9 години.

Стоейки на високата плътна дъбова врата, принц Андрю кимва и весело изпраща една хубавата брюнетка, която напуска имението в Манхатън.

Той изглежда напълно спокоен, но след това за секунда се оглежда около вратата, сякаш за да провери дали никой не е станал свидетел на кратката среща.
 Кадрите на херцога на Йорк, който тогава е специален представител на Великобритания за международна търговия, бяха направени по-малко от час, след като Епстайн, който беше осъден за секс с дете през 2008 г., напусна къщата в компанията на млада блондинка.

Клипът е заснет на 6 декември 2010 г. по време на посещение на принца в 9-етажното имение на Епстайн с площ от 21 000 квадратни фута, наречено „Дом на ужасите“ от много от младите му жертви.


Дотогава Епстайн, който отне живота си миналия уикенд, беше в регистъра на ивършителите на сексуални прояви с деца, но един очевидец каза в неделя, че няколко жени напускат и влизат в дома, докато Андрю очевидно „наистина изглежда много млад“.

Херцогът ожесточено отрече твърденията на предполагаемата "секс робиня" на Епстайн Вирджиния Робъртс, че е правила секс с принца три пъти, първият, когато е бил на 17 години и веднъж в известното имение с 40 стаи на американския милионер.
 Нейните обвинения, внесени в съда през 2014 г., по-късно бяха изхвърлени от съдия, който разпореди да бъдат заличени от протокола като „несъществени и нецензурни“.

След самоубийството на Епстайн миналия уикенд, докато той се сблъскваше с нови обвинения за трафик на секс с деца, Бъкингамският дворец повтори отричането на неправомерните действия от страна на принца.

„Всяко предположение за непристойност с непълнолетни е категорично невярно. Категорично се отрича, че херцогът на Йорк е имал някаква форма на сексуален контакт или връзка с Вирджиния Робъртс “, се казва в съобщението.

Превод: БЛИЦ