Сърбинът  Милойко, скандализира не само родното си село, но и цялата страна, след като обяви предстоящата си сватба с девойка, която е с 53 години по-младата от него Миляна.
„Имам е три деца и всичките имат висше образование. И дъщеря ми, която е журналистка, ме подкрепи. Така че всички ме поддържат, казва Милойко, който уточнява, че ще припише целия си имот на бъдещата си съпруга, макар и да не е голям.
Той добавя, че животът им не се е променил много, след като историята за тяхната любов е станала обкествено достояние:

"Само малко тези коментари в интернет и социалните мрежи, а останалото нищо не се е променило", казва Милойко на въпроса "за какво говорят в селото?" Отговаря: "В селото е спокойно."



"Селото не казва нищо, селото мълчи, селото знае за нас, когато започнахме преди две години, беше чудо, чудо и повече от чудо." Тогава не се говореше за сватба, а сега всичко това е много сериозно, казват Миляна и Милойко.
"Всичко започна с една разходка, Миляна беше на 18, отидох в магазина и тя отиде в същия магазин и имаше куче, което просто тичаше около нас и ни омота със синджира, и така станахме обвързани..."

Що се отнася до родителите на Миляна, любовната двойка казва, че по принцип те не са създали никакъв проблем.

"Майка ми е само малко изненадана от многото коментари в социалните мрежи, вестници и т.н.", казва Миляна ...

Превод: БЛИЦ