Служителка в хотел Eagle's Nest в Куинси, САЩ, забелязал, че няколко предмета липсват от количката за почистване. За да разбере какво се е случило, жената поиска да провери записа от камерата за наблюдение. И пред очите й се появило нещо много странно.

На кадрите на видеото се виждал празен коридор, в който от начало нищо не се случвало. Количката стояла до вратата, но изведнъж от страната на асансьора се появил тъмен призрачен силует, който бързо се приближил до нея и после сякаш се върнал назад.


Ф
игурата не излязла от асансьора, тъй като когато се отвори той, фотоклетката трябва да се задейства, но това не се случило. Призрачният гост се появил сякаш от нищото.

Видеото било споделено в канала на YouTube The Hidden Underbelly 2.0 , от потребителя на Facebook Дженифър Майор. Там се посочват още по-интригуващи подробности. Служителите по поддръжката преди това били забелязали странни сенки в ъглите и чували кикот. 

Потребителите бяха доста уплашени от случващото се във видеото и решили, че това не са шеги, а трикове на „демон“, „призрак“ или „имп“.