37-годишна австралийка реши да се омъжи в болничната стая на баща си, но мъжът почина по време на церемонията, пише The Sun.

Натали Хоскинсън била много близка с татко си Дейвид, който цял живот не спирал да я подкрепя във всичките й начинания.

Когато навършил 60 години, лекарите му поставили страшна диагноза – рак. Той обаче успял да изненада всички, защото живял с 13 години повече от времето, което специалистите му дали.Един ден състоянието му се влошило рязко и той бил приет в частна болница. Дейвид изпитвал силна болка и изобщо не се разбирало какво говори. Лекарите му дали морфин и той заспал.

На следващия ден медицинската сестра, която се грижела за него, казала на близките му, че пациентът никога няма да се събуди. „Той ви чува, но това е краят за него”, казала жената в бяло.„Не! Вземете ми органите, кръвта ми, вземете нещо, каквото и да е, само го спасете!”, не спирала да плаче Натали.

Младата жена ридаела и повтаряла, че мечтае баща й да бъде на сватбата й. И тогава й хрумнала отчаяната мисъл да се ожени в болничната стая. Приятелят й Тим нямал нищо против.През нощта Натали, сестра й и майка й останали в болницата. А на сутринта младоженката се прибрала вкъщи, грабнала една бяла рокля и се върнала отново при баща си.

Медицинската сестра й направила прическа и грим и се погрижила да й осигури красив букет.„Чуй, татко, твоето малко момиченце е булка”, прошепнала Натали, прегръщайки баща си.

Тя е убедена, че когато се е обърнала към младоженеца, баща й издал звук, наподобяващ щастлива въздишка. А след като казала „Да” на любимия си, баща й издъхнал.


 
„Татко така и не можа да каже сватбената си реч, но в края на краищата това няма никакво значение. Любовта, която ми показа, завинаги ще остане в сърцето ми”, казва Натали.