Попълнете търсена ключова дума или фраза

Страшното пророчество на Нострадамус за края на света на 30 август 2019

https://blitz.bg/svyat/strashnoto-prorochestvo-na-nostradamus-za-kraya-na-sveta-na-30-avgust-2019_news692734.html Blitz.bg

Изследователите смятат, че написаното предвещава, че нашата планета ще претърпи гибел след като Леопард и Глиган се срещнат през третия месец на Слънцето

21 Авг. 2019, 18:05 30979 прочита 32 коментара
Според експерти, които внимателно изучават написаното от френския пророк Мишел Нострадамус, в близко бъдеще нашата планета я очаква апокалипсис.
Изследователите смятат, че в своите катрени - четиристишия, предсказателят говори много ясно за разрушителните катаклизми на Земята, които предвещават скорошен край на човешката цивилизация и смъртта на всичко живо.

Изследователите смятат, че Ностадамус е казал, че нашата планета ще претърпи гибел след като Леопард и Глиган се срещнат на Марсово поле през третия месец на Слънцето. Насочвайки погледа си към небето, леопардът ще види плаващ Орел близо до Слънцето. Според тълкувателите на написаното от предсказателя, на 30 август 2019 г. Слънцето ще спре да грее.

Независимите изследователи считат, че тълкуването на това предсказание е следното: глиган и леопард са символи на катастрофи и природни бедствия. Когато Слънцето се окаже в съзвездието Лъв, нашата планета ще бъде обхваната от ужасни бедствия.

В крайна сметка, поради катастрофалните промени на Земята, полюсите на планетата ще се променят и магнитното поле ще изчезне. Бързото повишаване на температурата ще доведе до изпаряването на водата и на Земята ще изригват вулкани, ще бушуват урагани. На планетата ще загинат всички живи същества.

Разбира се, в последните години е имало и други пророчества за "края на света", които всъщност не се сбъднаха, така че човечеството се отнася по-скоро със скептицизъм към подобни предсказания. 

Превод и редакция: БЛИЦ

32 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам