Анонимна стюардеса стана за смях в мрежата, след като забрави секс играчката си в хотелска стая.

Отбелязва се, че обръщение на мениджърите на авиокомпаниите към членовете на екипажа е публикувано във Facebook групата A Fly Guy's Cabin Crew Lounge, която осмива действията на служителите на авиокомпаниите.

„Здравейте от мениджърите на екипажа ... Току-що получихме обаждане от хотел в Манчестър. Те намерили 25-сантиметрово дилдо в една от стаите, където живеели стюардесите. Моля, свържете се с тях и им кажете, че могат да го вземат по-късно “, се казва в писмото до служителите на Brussels Airlines, изпратено по факс.Потребителите започнали да се подиграват на неизвестната служителка на авиокомпанията. „Е, това не е изненадващо, имайки предвид, че един ден открих секс играчка, оставена от член на екипажа в самолет“, отбеляза един коментатор.

"Толкова по-добре за нея!" Тя предпочела дилдо, а не някакви съмнителни отношения. Браво! ”, хвали я момиче. „Изглежда някой наистина е самотен! Ха-ха ”, шегува се трети потребител. „По дяволите, 25 сантиметра е много! Конски размер! “, отсича друг член на групата.

Превод: БЛИЦ