Истински кървав екшън се разигра по време на сватба в британския град Улвърхемптън. 500-те гости на тържеството се оказаха в епицентъра на ожесточен побой, а персоналът на хотела Ramada Park Hall засне случилото се и кадрите бяха разпространени в интернет, съобщава „Дейли Мейл“.
 

Сега булката и младоженецът съдят хотела за „нарушаване на личното им пространство“.
 
Шокиращата индийска сватба се състояла на 12 октомври. Екшънът се разиграл  малко след 21.30 ч.
 
Всичко започнало, когато един от гостите ударил друг.
 
Семейството е глобено с 85 000 паунда за нанесени щети. Те излязоха на протест срещу хотела, носейки плакати срещу „абсолютното нарушаване на личните им права“.
 


Според тях от управата на хотела не са осигурили адекватна охрана за 500-те гости. Освен това те искат извинение.
 
Въпросните кадри показват как няколко мъже се удрят и ритат яростно, докато други се опитват да ги разтърват. Единият от тях е с окървавено лице, а на млада жена от персонала лекар ѝ оказва помощ.
 

 
На заден план се вижда оркестъра, който с ужас наблюдава случващото се. В кадър се появява и булката, която не е на себе си и се опитва по някакъв начин да спре боя. През цялото време се чуват ужасени писъци.
 
В един момент мъж застава на микрофона и призовава всички да се успокоят. Той съобщава, че полицията вече идва. Въпреки това боят продължава, а силно окървавен мъж е изведен навън.
 


Аман Сингх, който присъствал на сватбата, разказа, че пострадалите при екшъна били много.
 
„Беше хаос. Разменяха се удари из цялото помещение и видяхме да качват някого в линейка. Не така искаш да приключи една сватба“, обясни той.
 
Друг гост, пожелал анонимност, разказа: „Беше отвратително. Оставиха един човек, докато кръвта буквално се лееше от лицето му. Не така трябва да се провежда една сватба. Те бяха животни“.
 

Според полицията трима мъже са с наранявания по лицето, а една жена е прегледана в болница. Въпреки намесата на полицията няма арестувани.
Превод и редакция: БЛИЦ