Когато става въпрос за официално събитие, на което ще присъстват аристократични особи като испанското кралско семейство, дрескодът е жизненоважен елемент за мероприятие от подобен ранг.

26-годишната Алба Соле обаче има малко по-разчупени представи в каква светлина ще изгрее пред крал Фелипе VI и съпругата му Летисия.

Младата каталунска певица със сценично име Bad Gyal очевидно не изпитваше никакви угризения да се яви пред монарха и съпругата му, известна с безкомпромисния си елегантен стил, с дотолкова екстравагантен тоалет, че на практика бельото ѝ прозираше достатъчно ясно под ярките светлини на прожекторите.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

Bad Gyal в момента е една от най-актуалните изпълнителки за подрастващите поколения не само в Испания, но и по света. Макар да е едва на 26 години, в музикалната си биография тя вече може да се похвали с 21 платинени и пет златни албума.

Скандалният тоалет на младата изпълнителка изгря и в личния ѝ профил в Инстаграм, но по-късно той беше премахнат.

Разбира се, не закъсняха упреците за дръзкия ѝ избор на облекло и някои потребители риторично я питаха трябва ли да дава точно такъв пример на младите момичета по отношение на стила на обличане.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук