Украинският астролог Андрий Денисенко каза, че войната в Украйна ще продължи още дълго време. По думите му през август може да има влошаване на ситуацията, както и жестоки битки за освобождение на териториите на Украйна.

Според него от 6 юли до 20 август Марс ще пробие в знака на Телец. И най-ожесточената битка ще се случи, когато се активират земните знаци на Зодиака.

„Телец от астрологична гледна точка, за разлика от другите два земни знака - Дева и Козирог, е пряко свързан със земята като територия. Затова е много вероятно да започнат битки за освобождение на територии“, отбеляза астрологът, цитиран от УНИАН.

Той добави още, че най-активната фаза на войната в Украйна е възможна в периода от 1 до 15 август.

„Най-активната фаза е възможна от 1 до 15 август, когато Марс ще се приближи до планетата на резките промени – Уран – и веднъж до кармичния лунен възел Раха, което ще повдигне бурно темата за възмездието. 

Понякога астролозите наричат Раху втория Марс, значи ще има много активност… военна активност! Много е възможно най-накрая да започне деокупацията на югоизтока, която всички ние чакахме толкова дълго време“, каза още Денисенко.

Превод и редакция: БЛИЦ