Френският 23-годишен модел Тина Кунаки постигна успех не само в модната индустрия, но и в личния си живот с това, което направи. Момичето успя да спечели любовта на известния актьор Венсан Касел, който е с 31 години по-възрастен от нея.

Все пак е трудно да се състезаваш с актрисата Моника Белучи, за която актьорът беше женен от 14 години, но това момиче определено успя да се справи, залагайки на доста изкусителен подход.

На новата снимка Тина се появи в необичайна форма. Снимката е направена на един от плажовете в Бразилия, където звездната двойка почива от октомври. Девойката е избрала много показателен бял бански, който обаче, изобщо не слага. А това, което в крайна сметка остава върху нея, трудно може да се нарече облекло - чифт дантели, които нищо не покриват.И за да запази поне малко благоприличие, моделката се обърна с гръб към фотографа, за да покаже косата си, сплетена афро.

Актьорът направи предложение за брак на Тина преди две години, след като бяха гаджета няколко години. Двамата се срещат в Ибиса, а днес вече имат и дъщеря Амазонка, което е третото дете за Венсан Касел. От предишния си брак с Моника Белучи звездата има две момичета - Дева и Леони.
 Превод и редакция: БЛИЦ