Джейн Парк бе само на 17 години, когато спечели oт лотарията 1 милион паунда, но парите, макар и много, свършиха. Затова сега момичето реши, че сама ще спечели още милион.

Джейн вече е на 23 г. и печалбата доста промени живота й. Тя инвестирала част от парите в недвижими имоти и бижута, купила си три луксозни автомобила. А 50 хиляди паунда тя похарчила за собствената си трансформация.


4,5 хиляди паунда  Джейн платила за увеличаване на гърдите. С помощта на тази част от тялото си тя спечелила втория си милион, пише The Sun.

Според източника момичето се регистрирало в уебсайта Onlyfans, където отворила платена сметка. Всеки, който иска да се наслади на снимките на Джейн там, трябва да плаща 30 паунда на месец.


В същото време шотландката не е против да показва свои снимки топлес, но срещу заплащане от 50 паунда. Сега тя вече има 1500 хиляди абонати и месечно тя печели до 30 хиляди паунда. Така Парк се надява да постигне целта си до края на 2020 г.

Според Джейн обаче в живота й не всичко е толкова гладко. Момичето не може да си намери гадже. Тя мечтае за "приказен съпруг, деца и хубава къща". Други осъждат нейния житейски избор, какъвто и да е той.


"Хората ме осъждат, независимо какво правя. Когато не работех, имаше такива, които мислеха, че не заслужавам парите си. Започнах да печеля пари чрез мрежата, но и това не им се харесва", тюхка се момичето.

Превод: БЛИЦ