Дарън Осборн, известен с прякова Убиеца от джамията, е пребил жестоко мюсюлманин педофил в затвора, крещейки "Ши*ан Алах Акбар". 

Крайно десният терорист Осборн, който лежи доживотна присъда за това, че уби един човек и рани 12 други, блъскайки буса си в джамия, налага до безсъзнание изнасилвача на деца Тарик Ислам, пише в. "Сън". 

 Darren Osborne beat up a Muslim paedophile in Wakefield Prison
Дарън Осборн
 Child rapist Tariq Islam, 35, of Leeds, is now on a different prison wing

Изнасилвачът на деца Тарик Ислам

"Осборн изпадна в гняв. Ако надзирателя не бе стигнал на време до него, Ислам можеше да бъде убит. Той окрещя орталъка, крещеше "Шибан Алах Акбар". Имаше кръв навсякъде", разказва източник. 

След побоя Ислам е имал нужда от спешна медицинска помощ. 

Расистът Осборн бе осъден на лишаване от свобода, след като в хода на процеса срещу него бе установено, че той се е радикализирал, гледайки телевизионен сериал, посветен на азиатците, които изнасилват деца във Великобритания. 

Ислам и бащата на 4 деца Осборн излежават присъдите си в затвора "Уейкфилд", който е "дом" на някои от най-опасните престъпници на Острова. 

Затворът в Западен Йорк е наричан още "Имението на чудовищата" заради своите "най-издирвани гости".

Осборн бе опандизен, след като по време на делото стана ясно, че той се е хвалел "как иска да нанесе колкото се може повече щети" по време на атаката си по джамията през 2017 година. 
 51-годишният Макрам Али бе убит при атаката, докато други девет бяха ранени, когато Осборн забил буса си в посетителите на храма, които са си тръгвали от късната молитва по случай Рамадана. 

Осборн отрича обвиненията, като твърди, че за всичко е виновен мъж на име Дейв.  

Според прокурора Джонатат Рийс обаче Осборн е "нападнал мюсюлманите заради безкрайната си омраза спрямо тях". 

35-годишният Ислам е осъден на 13 години лишаване от свобода, след като заедно с бандата си от 10 души напили с алкохол и изнасилили 12-годишно момиче мюсюлманка.  

Все още не е ясно как Осборн се е докопал до Ислам. Педофилите и изнасилвачите често са отделени от другите затворници в така наречените "килии за уязвими хора". 

Превод и редакция: БЛИЦ