Учителка от калифорнийска гимназия изнесе пред учениците си урок по анален секс и си навлече куп проблеми, съобщава Fox News.

Джуди Ребург, учителка по анатомия и природни науки, била отстранена от работа, след като в мрежата изтекло видео, в което тя учи тийнейджъри на това що е то анален секс, G-точка и как да доставят удоволствие на мъж чрез стимулация на простатата.

Във видеото от минута и половина Ребург показва на зрелостниците схеми с местоположението на простатата и описва полов акт между двама мъже. Тя също така разказва на тийнейджърите къде могат да се сдобият със секс играчки.

Кадри от урока й бързо се разпространили в интернет, а родители се обърнали към училището, осъждайки действията на Ребург. Майката на един от учениците нарича учителката политическа активистка, която обсъжда с децата "абсолютно неуместни, ненормални и извратени теми".

Учениците обаче са на съвсем различно мнение и застават зад преподавателката.

Във връзка със скандала от училищната администрация излязоха с официално изявление, че Ребург е временно отстранена от работа и срещу нея се води служебно разследване.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук