„Хороскопът на Украйна за 2022 г. обещава победа във войната с Русия, макар и не много скоро. Но лидерът на Руската федерация Владимир Путин трябва да се страхува за себе си: хороскопът му предвещава проблеми“, това заяви украинската ясновидката Екатерина Синчук, цитирана от УНИАН.

Тя обаче направи още по-зловещо пророчество за руския президент – посочи точчната дата на смъртта му.

БЛИЦ припомня, че преди време украински астролози заявиха, че това може да се случи още това лято, а мястото на което Путин ще умре ще е неговият кабинет

Сега ясновидката Синчук уточни, че най-фаталната дата на руския президент през тази година ще е 22 август. „Той може дори да умре този ден“, каза тя.

Украински екстрасенс: Скоро ще убият Путин! Ето кой и как

Ясновидката поясни, че успешните преговори между Русия и Украйна ще се проведат не по-рано от средата на май.

Окултният маг Наталия Ясинская пък уточни, че „началото на победата на Украйна ще бъде положено през април“. Но тя не очаква „края на военните действия преди юни-юли“.

Астропсихолог Мирослава Барабаш пък допуска още по-песимистичен сценарий за войната: тя не предвижда победа на Украйна по-рано от септември тази година. Въпреки че твърди, че мирният живот ще започне да се връща в украинските градове през май.

Какво очаква Русия заради войната с Украйна
Освен че атакува Украйна, Русия рискува и ядрена война със САЩ – казват астролозите. Причината ще бъде тоталният спад в страната, включително икономически. 

Те изчислиха и какво ще се случи с Русия през 2022 г. след войната. Според тяхната прогноза кризата в Русия, предизвикана от „самоуверените необмислени действия на Путин“, ще продължи поне до 2026 г.

Превод и редакция: БЛИЦ