Известният украински астролог Дмитрий Уран каза, че в периода до 30 май Украйна ще бъде под интензивни обстрели от страна на руските военни. 

По думите му се подготвят провокации в Киев и Мариупол

„По време на пълнолуние и затъмнение Сатурн определено военните действия ще достигнат своята кулминация в и край Киев. Това е знак за силен политически натиск върху украинските власти. 

Руските военни замислят нещо срещу Украйна и украинските власти, искат да ги пречупи морално и физически. 

Сатурн в лунната карта се намира в Киев почти в средата на небето, но от страната на деветия дом, което показва опити за разваляне на отношенията между властите в Киев и международната общност. 

Целта на руснаците в близко бъдеще е да изложат Украйна в негативен план пред международната общност“, обясни Уран, цитиран от УНИАН.

Експертът каза, че в близост до Лвов, Тернопол, Ивано-Франковск и Черновци има висок риск от ракетни атаки

„Ето защо е изключително важно да не пренебрегвате сигналите за въздушни нападения и винаги да слизате до прикритие“, каза Дмитрий Уран, който отбеляза, че се очакват провокации и изостряне на ситуацията в Мариупол, който е под блокада от руските военни от първите дни след пълномащабната инвазия.

„На дължината на Москва, Донецк и Мариупол има напрегнат аспект на ретроградния Меркурий, което показва някакъв вид трик и измама, които Москва и Донецк замислят срещу градовете в Източна Украйна

Мариупол ме притеснява особено. Руските военни определено ще направи някаква хитра и коварна подлост“, каза Уран.

„Въпреки всичко това Украйна трябва да оцелее и ще оцелее!“, обобщи експертът.

Превод и редакция: БЛИЦ