Украинският екстрасенс Макс Гордеев направи доста неприятна прогноза за бъдещето на Украйна. Според него се очертава сериозен недостиг на храна в страната.

Гордеев е категоричен, че паниката е голям проблем за всички украинци. 

„Ще изчезнат храни като сол, захар и тестени изделия. Трябва обаче да се знае, че използването им се отразява негативно на човешкото тяло, унищожава неговата енергия. И ако човек известно време не използва тези продукти в храната, той ще направи голяма услуга за тялото си“, заяви той, цитиран от УНИАН.

Този дефицит на храни няма да продължи дълго. Ситуацията ще се оправи до август. Но това не означава, че всичко ще бъде лошо до август. 

Направих оформление на картите и получих императрицата - готина карта. Украйна не може да бъде разбита. Трябва да се знае, че според картите страната ни ще има много добра реколта. Ще има по много от всичко“, каза Гордеев.

Той добави, че украинците трябва да се запасят с успокоителни. „Да, мнозина ще имат емоционален срив, но само защото хората се притесняват от ситуация, което не си струва“, допълни украинският екстрасенс Макс Гордеев.

Превод и редакция: БЛИЦ