Легендарната българска порочица Баба Ванга, за която се вярва, че е предсказала тероричтичния атентат на 11 септември и много други събития в историята, вещае страшни събития за предстоящата 2023 г., пише "Телеграф", позовавайки се на британския в. “Сън“.

Ванга - известна като "Нострадамус на Балканите", е видяла, че светът върви към тревожна 2023 г., с масивна космическа буря „слънчево цунами“ и ядрена катастрофа. Ето какво още предсказва Ванга, според британското издание:

Земната орбита ще се промени

Едно от най-широко приписваните пророчества на Баба Ванга през 2023 г. е, че по някакъв начин орбитата на Земята ще се промени. Не е ясно какво означава това - но ако това се случи, може да има опустошителни последици.. Дори малкото приближаване до Слънцето би имало катастрофален ефект. Същото важи и за потенциално отдалечаване.

Слънчево цунами

Друго неясно предсказание, с което често се свързва името на Ванга, е слънчева буря в невиждан досега мащаб. Бурята може да бъде толкова мощна, колкото милиарди ядрени бомби. Предвижда се, че слънчевото цунами ще доведе до повреда технологиите - потенциално водещи до масови прекъсвания на тока и комуникациите.

Биооръжия

Твърди се също, че Ванга е пророкувала, че една "голяма държава" ще извърши изследвания върху хората с биооръжия. Според предсказанието, стотици хиляди хора могат да умрат в резултат на тези експерименти. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените нации ефективно забранява подобни експерименти. И също така забранява складирането на вируси и опасни бактерии. Въпреки това, някои за страни като Китай, се смята, че разработват тайно биооръжия.

Взрив в ядрена централа 

И в друго - потенциално по-реалистично - предсказание, се твърди, че Ванга е предупредила за задаваща се експлозия в атомна електроцентрала. Вярва се, че Ванга е предсказала ядрената катастрофа в Чернобил. Пророчеството за евентуално ново ядрено бедствие изглежда много реалистични на фона на войната в Украйна и постоянната заплаха за Запорожката АЕЦ и други електроцентрали в страната.

Край на ражданията 

Последното твърдение на Ванга за 2023 г. е краят на естествените ражданията. Всички хора ще бъдат отглеждани в лаборатория. Световните лидери ще решат какви хора се раждат и ще могат да персонализират техните черти и външен вид.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук