Идиотско меле в "Макдоналдс“ потресе социалните мрежи със своето безумие и свирепост, след като двама души отказаха да си платят. Те първо се сбиха с внушителен охранител, който учтиво ги помоли да се издължат, а след няколко разменени крошета и търкаляне по пода на единия авантаджия атлетични момчета от персонала се включиха и рязко наклониха везните в полза на "домакините“, които изхвърлиха навън наглеците.

Сцената, разиграла се в един от ресторантите на веригата в центъра на Манчестър, бе заснета от присъствал на боя потребител, който я пусна в Snapchat.

“Започна се, когато двама не си платиха за храната, така че бодигардът им каза да платят. Тогава единият изведнъж посегна на един от служителите“, разказва очевидецът, цитиран от "Дейли Мейл". "И така се започна, даже не успях да снимам как онези двамата напръскаха служителите с пожарогасител.“

Боят продължава дори на улицата, където гратисчията с бялата фланелка е сритан яко, а през това време се чува как снимащият мелето подкрепя вдъхновено като футболен запалянко служителите с викове: "Дръж го! Дръж го! О-о-о, Боже!“

Тупаниците впечатлиха и доста потребители в социалните мрежи, някои от тях дори предложиха храбрия и сплотен колектив на ресторанта за повишение.