Бляскавата руска миска, чийто брак с бившия крал на Малайзия се разпадна, когато беше на четвъртия си месец от бременността, научи, че съпругът й се е развел с нея онлайн.
Оксана Войводина казва, че нито е виждала, нито е говорила с бившия си съпруг Мохамед Пети, откакто я напусна през декември, пишат руски медии.Сега, когато мнозина подозират, че малкият Леон е негово дете, тя е готова да направи ДНК тест.

Бившата Мис Москва апелира директно към отчуждения си съпруг да започне да бъде баща на Леон.

„Имаш син и си баща. И без значение какво се случи с нашия брак, искам синът ми да има двама родители. Само помисли за сина си “, пише му тя.Оскана се омъжи за 49-годишния султан на тайна ислямска церемония в малайзийския щат Келантан на 7 юни миналата година. Лятната им сватба беше последвана от блестящ прием в Москва, а седмици по-късно бракът се разпадна.

„Когато замина през декември, той повече не се завърна. Така разбрах за развода онлайн. Не знам какво точно се е случило, защото всичко беше наред, очаквахме първото си бебе и дори сега не знам истинската причина защо го направи “, обяснява Оскана.

В Малайзия бракът им не бе добре приет, макар че Оксана е приела исляма. Когато руските медии съобщиха, че тя е участвала в риалити шоу пет години преди да се срещне с Харис, ситуацията се влоши, особено когато се появиха кадри как тя е интимна с друг мъж в плувен басейн.
През януари тази година султанът абдикира от престола като 15-и крал на страната, превръщайки се в първия монарх в историята на нацията, който направи това. Но Оскана отрича, че тя е причината за тайнствената му абдикация.

Засега Оскана живее в апартамент под наем в Москва и кара скъпа кола, сватбен подарък от султана, докато „работи, за да издържа себе си и бебето“.

Тя казва, че иска да създаде свой собствен YouTube канал, за да говори за родителството.

Превод: БЛИЦ