Кой е най-лошият начин да привлечете вниманието? Разбира се, да дойдете в бяло на сватбата на някой друг, пише usa.one.

На снимка, публикувана от един от членовете на групата за сватби в Reddit, е трудно да не се обърне внимание на жена в луксозна бяла рокля, с ефектно деколте и елегантни дантелени панделки.

Има само една уловка.

„Вероятно се чудите какво е това на снимката“, пише авторът на снимката Но какво ще кажете, когато разберете, че е булката?"
Както гостенката обяснила, тя направила снимка на едина от близките приятелки на празнуващото семейство. Момичето подчертава, че не знае по каква причина жената на снимката решила да се облече така.

Излишно е да се казва, че кадърът мигновено стана вирусен и събра повече от 8 хиляди лайка. Повечето критикуваха гостенката, въпреки че, разбира се, имаше и такива, които обърнаха гнева си към роклята, наричайки я „ужасна“.

„Какво гадно нещо,“ пише една от коментаторките. „И нека да предположа: майката на младоженеца ли е?“ „Определено бих се срамувала,  добавя друга. “Бих казала нещо от рода на:„ Вижте тази великолепна рокля, тя сякаш решила, че това е нейната сватба. Е, всички понякога можем да се объркаме. "

Превод: БЛИЦ