Надия Сюлейман от Калифорния изпълни първите страници през 2009 г., след като роди едновременно осем деца и така стана майка на 14 деца, тъй като тя имаше шест деца преди това.
Тя придоби славата си на  „Октомама“ във филми за възрастни, но трябваше да се бори с обвиненията, че умишлено е имплантирала ембриони, за да се сдобие с рекордна бременност.

Надия усетила какъв е животът на порноактриса и стриптийзьорка, но в същото време трябвало да се бори да печели пари и да  храни децата си.
Жената, която сега е на 43 години, признава, че след нейния образ на "Октомама" успяла да се откаже от ролите в порнофилмите и да върне живота си в  правилния път. В интервю за ITV Сюлейман твърди, че „най-голямото предизвикателство“ в момента е нейният аутистичен син."Той е на 13 години, но той винаги ще бъде моето бебе. От раждането си се грижа за него и аз ще умра, като върша същото, всъщност това съм аз ," казва тя.

Надия, която сега има 14 деца, преди 10 години беше осъдена от обществеността, когато се оказа, че тя си била имплантирала ембриони и че е лоша майка. Поради това тя твърди, че се е борила да си намери работа и по-късно я намерила в индустрията за възрастни. В крайна сметка Надия е заподозряна в измама, пише Daily Star.

"Аз попаднах в черна дупка, буквално. Сякаш за мен няма връщане. В порнофилми правих това, което ми казваха да направя, и казах каквото ми казваха да кажа ...  Бях егоистка и незряла личност. Правех се на карикатура и го правех от отчаяние и защото нямах пари, за да мога да издържам  семейството си ”, спомня си тя в интервю за New York Times.По думите й, това, което я накарало да се промени, били нейните дъщери, особено най-голямата, която започнала да копират поведението й, когато била на около 10 години.

"Забелязах, че дъщеря ми започна да ме имитира, гледайки как върви по същия потенциално разрушителен път. В този момент осъзнах, че е по-добре да бъда бездомник в микробуса си с всичките 14 деца, отколкото да вървя по този път. Не исках това за децата си," казва Надия.

Цялата ситуация стигнала дотам, че Надия изпаднала, но след това започнала да ходи на терапия и рехабилитация през 2012 година. Сега тя има диплома и работи като съветник по детското развитие.

Превод: БЛИЦ