Двойка от Англия си мислеше, че никога няма да се сдобие с потомство, но когато отиде в лекарския кабинет, я очакваше огромна изненада. Британи Кларк и приятелят й Джеймс са на 24-годишна възраст, но вече се били примирили с мисълта, че никога няма да имат деца.

Британи била с диагноза ендометриоза – заболяване, при което тъкан от вътрешната обвивка на матката се установява извън нея, обикновено в други органи в областта на таза. Това може да доведе до проблеми, на първо място болки и безплодие.

Преди няколко седмици обаче, по молба на приятеля си, тя си направила тест за бременност. Резултатът изумил и двамата. Оказало се, че 24-годишната жена чака бебе.

Бременна настоя за втори ултразвук и видя смъртта на монитора! (СНИМКИ)

Двамата хукнали към лекарския кабинет и там ги чакала нова изненада. На видеозона забелязали сянка, наподобяваща човешки силует, с протегната ръка, пише The Sun."Пратих снимката на мама и на леля. И двете бяха категорични, че на кадъра се вижда лице и ръка, която сочи към бебето. Леля смята, че това е ангел хранител, който бди над неродената ни рожба”, разказва Британи.

Неродено момиченце спаси живота на майка си
 
Бъдещите родители се надяват, че ангелът от снимката е добър знак след всичките трудности, с които се е наложило да се сблъскат до този момент.

Превод: БЛИЦ