Млада дама разкри наскоро, че е направила над 67 000 долара (113 000 лева) от продажба на използваните си долни гащички, косми от косата си и изрязаните нокти на фетишисти, пише bg-voice.com. 

24-годишната предприемчива бивша чистачка предпочита да остане анонимна и е известна под псевдонима Ясмин Найт. Тя продава дори ползваните си дамски превръзки на пазара на фетиши. Нарича клиентите си „свине-плащачи“, които също така й купуват храни, скъпи подаръци и дори луксозен уикенд с нейния приятел.

Ясмин от Лондон, която сега е позната и като #kandikaine на клиентите си, е дължала 6 000 лири, когато започнала да продава своите неща през 2016 година.

Тя окуражава и други жени във финансово затруднение да последват примера й.

Когато, силно притисната от липса на пари, решила да се пробва с фетишите, получила веднага заявки за гащета, сутиени и други неща. Тя първо мислела да се занимава с това, докато си намери по-хубава работа и за начало продала няколко вещи на познати хора, които даже „искали повече, а не само предметите от нея“.

Оттогава тя е направила 50 000 лири най-вече от гащички, които продава по 75 лири (около 100 долара) парчето. Евтиния.

Привлякла си е и един „редовен клиент“, от когото идват голяма част от приходите й и който плаща за стандарта й на живот, както и на нейния приятел, и за това получава и „сексуално отблагодаряване“. Ясмин обаче не го изстисква и твърди, че му взема пари, съобразени със състоянието му, които няма да го затруднят.

„Моето „плащащо прасе“ ми купува храна и е дало повече от 5 000 лири за дома, мебели, рокли и обувки. Дори мисли да ми купи кола“ – разкри Ясмин.

Според държавните стандарти за качествена стока едни дамски гащички трябва да се носени седмица, за да стават за продажба. Тя призна, че има и някои трикове, за да изглеждат нещата по-дълго носени.

Самоличността на Ясмин е известна само на най-близките й приятели, защото тя не иска да се приказва за работата й с фетишите. Клиентите й също се представят под псевдоними, за да не изгубят работата си.

„Хората, които не разбират, няма да приемат добре това. Аз съм кротка личност и не бих искала мръсното ми бельо да се развява на показ“ – заключи Ясмин и окуражи жените в нужда да пробват нейния начин.