Страшна прогноза за бъдещето на Киев направи украинската астроложка и тароложка Рубина Цибульская, съобщава УНИАН. Тя предупреди, че има сериозна заплахата от атаки срещу украинската столица и Киевска област до края на август. 

По думите й опасните дни ще са от 18 до 23 август.

„Предишния ден имах много ужасно и неприятно видение за украинската столица. Дори не искам да го разказвам... 

Като цяло този месец е много емоционален и агресивен. А агресорът - Дяволът, се гърчи, защото той не получи това, което планираше. 

Този месец ще е особено напрегнат за Украйна, защото Дяволът планира нещо много ужасно. Не искам да ви плаша, но предчувствието, което имам, не е добро“, предупреди астроложката.

Украинска астроложка: Войната свършва на една от тези 4 дати, но съдбата на Киев е лоша

Говорейки за заплахата от обстрел на Киев, Цибульская отбеляза:

„Очакват се засилени удари в града. И като че ли в един и същи ден повече от една ракета ще падне в Киев, ще има пожари, големи разрушения и жертви

От 18-ти до 23-ти - дните са особено опасни за цивилните. Ще има мощна експлозия с жертви и голям пожар. Бъдете особено внимателни тези дни, избягвайте тълпите, търговските центрове, гарите и други“, уточни астроложката.

Тя спомена, че в близко бъдеще вижда и затягането на мерките в украинската столица, както и подписването на някои важни документи, които ще засегнат мнозина и могат да се превърнат в проблем за Украйна в бъдеще.

Украински астролог: До 10 г. Украйна се разпада, ако сега не се случи това!

Цибулская за пореден път отбеляза, че август ще бъде напрегнат, но добави успокоително: „Дяволът постепенно ще бъде сразен“.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук