По време на протестите в САЩ пищна жена реши да изрази своето недоволство с помощта на няколко удара, нанесени по лицето на полицай. 

Отговорът на стражите на реда не закъснява. Представителката на нежния пол моментално се превърна в спаринг партньор, показва видео, публикувано в reddit.com.

На кадрите се вижда как полицай с афроамерикански произход нанася такъв удар на жената, че тя на секундата се просва на земята. 

"Да, изглеждаше, че той не искаше да я събаря, но беше необходимо. Сякаш я пита с поглед "наистина ли?"", коментира кадрите потребител в мрежата. 

"Да нападаш полицай по време на безредици е много тъпа идея за бъдещето ти", пише друг.  

"Първо: вижда се как полицая се пита "тая ку*ка наистина ли удари Грег?" (кучката удря Грег). Пазя ти гърба Грег!", коментира трети.  

"Нека да бъда ясен: тази жена заслужава наказание за своите действия, тя действа по безобразен начин", пише друг. 

"Тази е много тъпа. Каквото и да си мислите за полицаите, дори и да мразите всеки един от тях, кога по дяволите е добра идея просто ей така да удариш един от тях в лицето. Какво хубаво нещо може да произлезе от тази тъпа постъпка на тази тъпа жена? Наистина ли си мислиш, че няма да те арестуват?

Да не говорим, че нейната постъпка можеше да доведе до верижна реакция, която щеше да доведе до редица сериозно ранени и дори убити. Тази жена е идиот. Знам, че мнозина няма да се съгласят с мен, но се радвам, че задникът ѝ бе пльоснат на паважа.

Браво на полицая, че я ступа тази и пази гърба на своя партньор", гневи се пореден потребител в мрежата. 

Превод и редакция: БЛИЦ