Бившата звезда от британската версия на музикалното шоу за таланти X фактор Дани Тетли твърди, че е бил "натопен", след като бе арестуван по подозрения, че е поискал от дете да му изпрати свои порно снимки, пише в. "Метро". 


Певецът се е предал сам на полицията в участък в Брадфорд по-рано тази година и оттогава 3 пъти е бил пускан под гаранция, след като полицията не го е намирала в дома на майка му. 

Участникът в риалитито, който се нареди на шесто място, заяви още, че е предал телефона си на полицията. На свой ред от органите на реда потвърдиха, че "тече разследване". 

Говорейки по-рано тази седмица пред изданието изпълнителят твърди, че е "бил натопен". "Тези неща се случват от години, защото хората не искат да виждат, че се справям добре с живота", каза той. 

"Никога не съм се справял със славата добре. Не съм работил толкова здраво, само за да бъда охулен", добави той. 

По-рано тази година Тетли бе замесен в друг скандал, когато наяве излезе видео, в което той смърка кокаин. "Скъсал съм си задника от работа за всичко, което имам, а така разпускам след като съм си скъсал задника от работа", казва той във видеото, след което смърка линия с кокаин.