Голямата звезда от Холивуд Анди Гарсия се похвали с вълнуващо преживяване от София. 65-годишният американски актьор от кубински произход бе изненадан приятно от изпълнение на уличен музикант до Народния театър, на когото отдели специално внимание. 

Гарсия се запъти към музиканта щом чу, че той свири със саксофона си не коя да е мелодия, а най-известната от саундтрака на „Кръстникът“ - "Parla piu piano".

Звездата от Холивуд се похвали за случилото се, публикувайки 7-минутно видео в профила си в "Инстаграм" със следния текст към него:

"Докато се разхождах в центъра на София, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата".

Първоначално музикантът не подозира кой застава до него, наслаждавайки се на изпълнението му. Когато разбира, мъжът остава възхитен, става на крака и продължава да свири пред големия Анди Гарсия. 

Големият актьор беше тази есен у нас за снимките на филма "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.

Видеото с любопитното преживяване на Гарсия в София се радва на огромен интерес и за няколко часа беше харесано от повече от 45 хиляди от последователите му в "Инстаграм".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Garcia (@andygarcia)